SØVN ER DET NYE SORT  Vi sover for lidt og for dårligt. Det går både ud over dit overskud i hverdagen på den korte bane og dit helbred på den lange bane.

Intet i vores biologi, der er upåvirket af søvnmangel. Søvnmangel er defineret som søvn på syv timer eller herunder pr. nat. – og det kan give kroniske sundhedskonsekvenser som øget risiko for hjerte-kar-sygdomme, diabetes og forkortet levetid ifølge Matthew Walker, søvnprofessor fra Berkeley University

På den korte bane har søvnmangel akutte konsekvenser i form af nedsatte kognitive evner, manglende kreativitet og forringet evne til at udvise selvkontrol og indgå sociale relationer.

Den gode nyhed er, at alle tendenser viser at vi er ved at vågne op og opdage hvad søvnmangel gør for os på det individuelle niveau, for virksomhedskulturen, stemningen i familien og for hele samfundet.

Temprakon går foran i kampen for bedre søvn. Dyner og puder med temperaturregulerende effekt sikrer, at du får en mere jævn søvn – og dermed øger kvaliteten af din nattesøvn. Men du skal selv lige huske at komme i seng.

Godnat og sov godt!