Universets bedste nattesøvn

Temprakon er et møde mellem lækre naturmaterialer og sofistikeret teknologi til dig, der ikke vil gå på kompromis med din gode nattesøvn. Udover dun i top kvalitet er Temprakon dyner og puder fyldt med særlige egenskaber, der aktivt regulerer kropstemperaturen, mens du sover, og samtidig leder fugten væk fra kroppen, så du altid ligger i et rent og frisk sovemiljø. For at kunne imødekomme et bredt spektrum af individuelle behov, har vi anvendt teknologien på lidt forskellig vis i de to serier Advance og Comfort. Så læs endelig videre her på sitet og se, hvad TEMPRAKON kan gøre for din nattesøvn.

Læs om Temprakon teknologien

Intelligent og aktiv temperaturregulering

TEMPRAKON Advance giver en umiddelbart kølende effekt, som du mærker med det samme, du trækker dynen over dig. Hører du til dem, der døjer med nattesved, eller ofte får det for varmt under dynen, så klik dig videre her og se hvordan TEMPRAKON Advance kan hjælpe dig .

Om ADVANCE

Bliv i din komfortzone hele natten

TEMPRAKON Comfort er en unik kombination af lette og bløde naturmaterialer og temperaturregulerende fibre, der holder din kropstemperatur i en jævn, komfortabel zone natten igennem

Om COMFORT