TEMPRAKON Comfort

Nattero til hele kroppen

TEMPRAKON Comfort er en dyne, som kombinerer lethed og luksuriøse, bløde dun med klimaregulerende egenskaber. Du vil ikke umiddelbart mærke forskel på en almindelig dundyne i god kvalitet og en TEMPRAKON Comfort – ikke før du lægger dig til at sove!

Hvis du af og til oplever, at det enten er for varmt eller for koldt under dynen – at du nogle gange må have en ekstra trøje på, mens det andre gange bliver for varmt med tøj på – så kan TEMPRAKON Comfort være det rigtige valg for dig.

Det er helt naturligt, at kroppens temperatur svinger i løbet af natten. Men for at få en god nattesøvn, er det bedst at undgå for store udsving, som kan give uro og afbrudt søvn. TEMPRAKON Comfort indeholder aktiv temperatur- og fugtregulerende teknologi, der skaber en optimal temperaturzone og leder fugten væk fra kroppen.

Hemmeligheden bag TEMPRAKON Comfort er vores patenterede TEMPRAKON DOWN FILLING, hvor den temperatur- og fugtregulerende teknologi er bundet til bitte små fibre, som er blandet sammen med det naturlige dunfyld.

TEMPRAKON Comfort fås i to modeller