Omgående kølende effekt

TEMPRAKON Advance

TEMPRAKON Advance er en dyne, som anvender en kombination af lækre naturmaterialer og certificeret space teknologi til at sikre optimale betingelser for en god nattesøvn

TEMPRAKON Advance har temperaturregulerende teknologi inkorporeret i våret, dvs. i stoffet, på dynens ene yderside. Når du vender denne side mod kroppen, vil du med det samme mærke den kølende effekt. Og selv om dynen har betræk på, så du ikke kan se, hvilken side du vender mod kroppen, vil du ikke være i tvivl, når du har den kølende side nedad.

Hjælper dig af med varmen!

Mange mennesker døjer med nattesved eller sover uroligt, fordi de skiftevis får det for varmt og for koldt. Temperaturudsvingene skyldes tit, at man natten igennem veksler mellem at ligge med og uden dyne for at regulere kropstemperaturen.

Med TEMPRAKON Advance får du en dyne, der i særlig grad hjælper dig af med varme, så du ikke behøver kaste dynen af dig, mens du sover, for derefter at vågne op, fordi du fryser.

Læs mere om TEMPRAKON teknologien her

Et tørt og frisk sovemiljø

Udover at regulere temperaturen har TEMPRAKON Advance også fugtregulerende egenskaber, så både varme og sved bliver opsuget og ledt væk fra kroppen. Derfor vil du ikke alene opleve, at du sveder mindre, du vil også mærke, at overskydende fugt fra kroppen forsvinder, selv om du ligger under dynen. 

TEMPRAKON Advance fås i flere modeller